"RT @TuomasHeikkila: Montessakin pitäisi olla @TonyMelville sanomassa riittävän ankarasti "please follow the marshalls orders at all times".…"
"Here's a quality red blend from DO Montsant in the mountains west of Tarragona. Medium-bodied with gentle tannins… https://t.co/NyUgGa8Aty"
"More Mendoza magic at a budget price! La Mascota Dark Bat Syrah 2015 is intense and earthy with luscious blackberry… https://t.co/uILzebpycZ"
"Today my Big On Wine channel celebrates its 100th edition by looking at a quality blend of three white varieties fr… https://t.co/1tH38dHpy5"
"Another interesting wine from Hungary, this time of the white variety! Molnár Paulus Gold Ezerjó 2017… https://t.co/cyWy4nm8ZL"
"@rallradio Kalle Rovanperä limps to Pihlajakoski...slow but continuing!"
12345...10...

Uuden ajan alku

Julkaistu 22.03.2017

Huhtikuun yhdeksäntenä valitaan 67 uutta edustajaa Jyväskylän kaupunginvaltuustoon. Elinvoimapolitiikan terävöittäminen, palvelujen turvaaminen ja kuntalaisten kuuleminen – siksi Sosialidemokraatit.

Syksyn 2012 kunnallisvaalien jälkeen Jyväskylä on jatkanut kasvuaan ja on nyt vilkas lähes 140 000 asukkaan kaupunki, jonka vetovoima, erityisesti elinkeinoelämän edustajien keskuudessa, on kohonnut viimeisten kahden … Lue lisää

Tulevaisuuden sairaala

Julkaistu 15.03.2017

Alkuvuodesta 2011 Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus kokoontui pohtimaan keskussairaalan tulevaisuutta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana oli laitettu rahaa keskimäärin kymmenen miljoonaa vuodessa sairaalan laajentamiseen ja olemassa olevien kiinteistöjen kunnossa pitämiseen. Sairaalaa oli vaivannut pitkään vakavat sisäilmaongelmat, joista erityisesti henkilökunta oli joutunut kärsimään. Moni oli kykenemätön työskentelemään tietyissä … Lue lisää

Jyväskylässä nousun merkkejä, kovia haasteita silti edessä

Julkaistu 5.03.2017

Suomelle ajanjakso vuoden 2008 maailmantalouden notkahduksesta lähtien on ollut vaikea niin poliittisesti kuin taloudellisestikin. Vaikka jotkut johtavat maat, myös Euroopassa, ovat palanneet vakaalle kasvun tielle, Suomen nousu ei kuitenkaan ole lähtenyt kunnolla käyntiin. Vaikka Suomen kasvuodotukset seuraaville vuosille ovat positiiviset, ne ovat myös hauraita ja … Lue lisää

Kankaan kaupunkipuutarhat voittoon

Julkaistu 22.02.2017

Kankaan sydänkortteleiden yleinen arkkitehtuurikilpailu on ratkennut. Voiton ja samalla 50 000 euron arvoisen ykköspalkinnon vei työ nimeltään Kankaan kaupunkipuutarhat. Sen tekijät ovat Ted Schauman, Jonas Nordgren, Sara Zapotoczna ja Anna-Sofia Lavanti suomalais-tanskalaiselta arkkitehtitoimistolta Schauman & Nordgren Architects Oy:ltä.

Suunnitelmassa yhteisöllisyys näkyy tärkeänä elementtinä. Kortteliympäristöt ja … Lue lisää

12345...10...